Besoni në një bashkëpunim të fortë midis VicianaMed & MyCareCareer

Ne të shoqërojmë në rrugën tende drejtë Gjermanisë.

Ti je mjek ose infermier ? Atëherë këto pyetje janë të njohura për ty:

  • Cfarë më pret në Gjermani?
  • Si të gjej një vend pune?
  • Si mund të përfitoj vizën?
  • Si mund ta marr njohjen e titullit tim profesional?
  • Si mund të kem një jetë cilësore, një zhvillim të karrieres sime në Gjermani?
  • Vicianamed & MyCareCareer do të ndjekin këtë rrugë së bashku me ju

Ne kërkojmë pikerisht ty!

Ti je mjek/ e ose Infermier/ e me lishencë?

Ti je mjek me lishencë shtetërore dhe ndoshta me eksperiencë profesionale ose je po ashtu mjek i specializuar?

Ose ti je infermier me lishencë shtetërore dhe ndoshta edhe me eksperiencë profesionale?

Ti e zotëron nivelin B2 të gjuhës gjermane ( B1 për infermierët) ose je shumë afër qëllimit për ta zotëruar atë dhe ke dëshirë të ndërtosh një karrierë të re në Gjermani pavarësisht sfidave të pranishme në një vend të ri?

Një bashkëpunim që jep besim dhe prespektivë:

Kush jemi ne

Dy të interesuar të fuqishëm nga Kosova – Vicianamed dhe nga Gjermania- MyCareCareer ia arritën qëllimit t‘u ofrojnë një prespektivë në karriere profesionistëve të shendetit:

Vicinamed si shkollë e mesme e larte mjekësore në Vushtrri është një përfaqësues i denjë për t‘u kujdesur për mjekët dhe infermierët nga Kosova dhe do të organizoi takime informuese për ju por gjithashtu do të jetë gjithmonë e pranishme nëse do të keni nevojë për të!

MyCareCareer ka kontakte të shkëlqyera me spitale, shtëpi për kurimin e moshave të treta, shërbime infermieristike, poliklinika dhe ambulator mjekësorë ashtu sikurse dhe shumë vite eksperiencë në rekrutime ndërkombëtare.

Me Eksperiencë, Zemër dhe Vetëdije

Për ty këtu

Kandidatët tanë

Cilat janë eksperiencat tuaja?

Zbulo dhe ti mundësinë tende!

Numri i telefonit në Kosovë:
Numri i telefonit në Gjermani: +49 8192 332363
E-Mail: bewerbung@mycarecareer.com
WhatsApp: kliko këtu

Skano për WhatsApp

E ardhmja jote në Gjermani

30 Mars 2023 në orën 13:15 
në shkollën e mesme të lartë të mjekësisë Vicianamed

Kongres për profesionistë të shendetit nga Kosova