E ardhmja jote në Gjermani

30 Mars 2023 - në orën 13:15 në Vicianamed SHMLM- Vushtrri / Kosovë

Mundësia jote- eja në Kongres

Kongres – personel të kujdesit shendetësor nga Kosova janë shumë të kërkuar në Gjermani! Ne do të informojmë rreth mundësive, se cfarë kualifikimesh të duhen dhe pse Vicianamed dhe MyCareCareer janë partnerë të sigurtë në rrugën tende.

Ne kemi partnerë në Gjermani dhe të shoqërojmë në proçesin e kandidimit, të ndihmojmë të marrësh një kontratë pune, të mbështesim në proçesin e njohjes së titullit profesional dhe proçeseve administrative/ burokratike shtesë. Por ne do të jemi gjithashtu këshilluesi yt në të ardhmen nëse bëhet fjalë për karrierën tende.

Eja në Kongresin tonë falas dhe mëso më shumë për ne.

Informohu falas rreth këtyre temave:

Programi ynë për 30 Marsin 2023

13:15 Fillimi i Kongresit dhe fjalimi i mirëseardhjes.

  • Prof. Rrahman Sefedini ( Drejtori i Vicianamed)
  • Rainer Jünger ( Drejtori dhe menaxheri i MyCareCareer)

13:30 Fillimi i prezantimit

  • Kërkesa nga kandidatët aplikues
  • Mundësitë tuaja në Gjermani ( infermierë dhe mjekë)
  • Proçesi i aplikimit dhe kontrata e punës
  • Si të përfitoni një vizë pune ( infermierët)
  • Si të përfitoni lejen dhe vizën e punës ( mjekët)
  • Cilat janë hapat e mëtejshëm

Rregjistrohuni tani!

Kongressanmeldung
First
Last
.